Ontbijtpakketten 2019

Jaaah! Na een heel jaar wachten is het eindelijk weer zover! De legendarische ontbijtpakketten van scouts Temse zijn terug. Dit jaar komen we langs op 31 maart 2019. Je kan op 2 manier je ontbijtpakket bestellen. De eerste manier is door het formulier onderaan in te vullen en het bedrag aan ons cash te overhandigen. Of je kan je pakket bestellen via een welp of een jongverkenner.

Normaal ontbijtpakket €12.

In dit pakket vindt u vannalles terug voor een degelijk goed ontbijt te hebben. U vindt er bv. choco in terug maar ook thee, yoghurt, pistole's etc. Dit pakket is gemaakt voor 2 personen.

Deluxe ontbijtpakket €15.

Buiten alle dingen die in een normaal pakket zitten kun je hier ook wat meer luxe producten in terug vinden, zoals bv. caprice des dieux en paté. Opgelet dit jaar zit er in een deluxe pakket geen cava meer.

Fles cava €10.

Bij u bestelling van u normaal en/of deluxe pakket kan u de keuze nemen om een fles cava bij te bestellen deze fles heeft een inhoud van 75cl. We hebben met de scoutsploeg zorgvuldig gezocht achter een goede cava. Wij hebben hem dan ook goedgekeurt. Welke het is laten we nog als verrassing.

Levering?

Nieuw dit jaar is dat als je buiten Groot-Temse woont je je ontbijtpakket kan komen halen op de scouts zelf. Dit telt niet als je in Temse woont. Afhaaladres: Fonteinstraat 7a 9140 Temse.

Bij problemen:

Twijfel niet om ons te contacteren,

op mail: ontbijtpakketten@scoutstemse.be

- telefonisch: 0471 38 22 63 / 0470 29 63 82

Online bestelling:

Bestellen niet meer mogelijk.