Nieuws

Voor alle takken is het dit weekend geen scouts dit komt omdat wij op leidingsweekend zijn om dit werkjaar te plannen.

Tot volgende week!!!

Het scoutsjaar loopt langzaamaan teneinde en
we wensen dat bij deze in schoonheid af te sluiten.
Dit doen we dan ook traditiegetrouw met de barbecue

Minder is meer. Dat is het jaarthema van Scouts en Gidsen Vlaanderen dit jaar. Omdat we daar rond iets wouden doen hebben wij voor een geldactie gezorgd voor onze Welpen dat in thema is.

Joepieeeeeeeee!!! De aftelrace is begonnen over exact 100 dagen vertekken de tenten-takken op groepskamp. We zijn volop bezig met het plannen om alles optijd klaar te krijgen.

Gaat je zoon of dochter binnekort op weekend met de scouts? Kijk dan zeker naar de weekenduitnodiging. Je vindt deze terug in de menubalk bij "WEEKEND".

Nog een paar dagen en het is ons jaarlijks groepsspel. Dit betekent dus dat iedereen zondag 13 januari 2019 verzamelt op het Schuttershof (Fonteinstraat 7a). We verwachten jullie om 14u.

Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2019, vanwege heel de leidingsploeg.

Wat brengt 2019 ons?

- Bottinitocht (23/02)

- Groepskamp 2019

Bent u het ook zo beu om zondags ochtend langs de bakker en de beenhouwer te gaan? En wilt u liever heel de ochtend in u pyjama zitten?! Wij, welpen en jongverkenners van scouts Temse, hebben de oplossing voor u.

Apres-ski party 21 december 2018.

Meer info? Zie in het menu JINGLE BELLS.

Subscribe to Nieuws