Joepie!

Het is zover eindelijk de heropstart. Kijk snel in het hoofdmenu naar "HEROPSTART" en daar zal je alle info vinden hoe we te werk zullen gaan.

Tot snel!

Joepieeee!

Onze jongste takken (Kapoenen/Wouters) starten terug op!

Kijk snel op de sprokkel wanneer je scouts hebt :)

OPGELET: We hebben tijdelijk een andere locatie voor de jongste takken.

Jammer genoeg zijn al onze vergaderingen en activiteiten opgeschort tot nader order. We weten op dit moment helaas nog niet tot wanneer onze scouts on hold staat. We geven uiteraart wel online vergaderingen of opdrachten.

Tot snel!!!

Beste leden, beste ouders,

TIP: 0

JA JA het is zover!

Beste,

Al onze scoutsactiviteiten zijn momenteel opgeschort tot en met 19 april 2020. Dat betekend dus dat de eventuele eerst volgende vergaderingen op 26 april 2020 zullen plaatsvinden.

Hopelijk tot snel en hou jullie gezond!

Beste ouders,

Beste leden,

🍝 JINtaliaanse 🍝

Spaghettifestijn voor jong en oud ten voordele van het buitenlands Jinkamp.

SAVE THE DATE! 🔜 14/03/2020

TC Temse

Joepieeeeee!

Een nieuw jaar betekent ook allemaal nieuwe data. Wil je alle belangrijke data zien voor 2020 ga dan snel naar "ACTIVITEITEN" en zet ze alvast in u agenda.

Voor alle takken is het dit weekend geen scouts dit komt omdat wij op leidingsweekend zijn om dit werkjaar te plannen.

Tot volgende week!!!

Subscribe to Nieuws