Verhuur

De scouts van Temse verhuurt lokalen. Wil je met je jeugdgroep of andere groep ons lokaal huren? Geen probleem, hier volgt wat uitleg.

Info:

Wij verhuren 2 lokalen voor de prijs van 1 gebouw. In het kapoenenlokaal heb je de eetzaal voorzien van banken en tafels, en een uitgeruste keuken die aansluit op de eetzaal. Beetje verder heb je het kabouter/jonggidsenlokaal. Met op de gelijksvloer een grote dagzaal om in te spelen of slapen. Boven heb je nog een dagzaal om te spelen of te slapen in beide zalen zijn tafels en stoelen voorzien. De twee gebouwen beschikken over centrale verwarming. Beetje verder op het terrein heb je de toiletten deze zijn recent vernieuwd en beschikken ook over douches. WIJ VERHUREN NIET IN DE ZOMERVAKANTIE .

Capaciteit:

Er is een maximum capaciteit van 40 personen.

Financieel:

De prijs is €4 per persoon per nacht.

En nog een vaste kost van €40 per nacht voor water en gas.

Locatie:

VP-Plein, Gasthuisstraat 78a (achter sporthal) 9140 Temse

Terrein:

- ruime parking

- verschillende speelvelden

- basketbalterrein

- kampvuurkring (arena) met grote speel pyramides

- bos

- zandbak

- speeltuin

Huren?

Wil je tenten, kookmateriaal, of ander materiaal: contacteer ons op verhuur@scoutstemse.be

OPGELET: momenteel verhuren we enkel aan jeugdbewegingen en op aanvraag.

Vragen?

E-mail: verhuur@scoutstemse.be